Trouwen in Italië

Trouwen in Italië

Willen jullie trouwen in Italië? En zoeken jullie een Nederlandse weddingplanner in Italië, die jullie helpt met de organisatie en taal? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij spreken beide talen uitstekend, we kennen de cultuurverschillen en hebben de beste contacten.

trouwen italie happy

Waarom een weddingplanner in Italië?

Het is bijzonder lastig om vanuit Nederland een huwelijk te organiseren in Italië. De taal en de niet te onderschatten cultuurverschillen spelen een grote rol tijdens de planning van een bruiloft in Italië.

Daarom zijn wij er voor jullie! Wij regelen alles hier in Italië, onderhouden de contacten en houden de afspraken in de gaten. Als professionele weddingplanner ter plaatse, bezorgen wij jullie een onbezorgde en onvergetelijke dag in Italië en geven jullie de rust en het vertrouwen om optimaal te kunnen genieten van de voorpret.
Zo wordt trouwen in Italië ineens een stuk minder ingewikkeld.

Trouwen Italië locaties

Wij kennen de regio goed en kunnen jullie daarom de beste en meest geschikte trouwlocaties aanbieden, die aansluiten bij jullie wensen en budget. Alle locaties zijn door ons geselecteerd en persoonlijk bezocht. Hebben jullie zelf al een locatie gevonden? Prima! Ook dan kunnen wij helpen bij de rest van de organisatie.

Verder hebben wij goede en betrouwbare leveranciers om jullie dag zo mooi mogelijk te maken. Omdat wij ons in Italië bevinden en door de jaren heen goede relaties hebben opgebouwd met onze leveranciers, is het niet nodig om uit Nederland of België allerlei mensen in te laten vliegen. Dat is écht zonde van het geld. Geld dat je waarschijnlijk heel goed voor iets anders kan gebruiken.

En hoe zit dat met de taal?

Spreken jullie geen Italiaans? Nessun problema, geen probleem! Wij treden ook op als tolk en bieden jullie dat gratis en voor niets aan. Dat zijn nóg meer kosten die jullie kunnen besparen, omdat een vertaler vaak extern ingehuurd moet worden. Tevens treden wij op als ceremoniemeester zodat jullie dag helemaal volgens het draaiboek (dat wij voor jullie maken) verloopt.

Kortom, wil je trouwen in Italië, dan is een Nederlandse weddingplanner in Italië onmisbaar!

weddingplanner in Italie