Trouwen in Toscane

Trouwen in Toscane

Er zijn vele prachtige plekjes voor wie wil trouwen in Toscane. Het mooie landschap met olijfbomen, cipressen en de glooiende heuvels, prachtige villa’s en oude wijnboerderijen. Bijvoorbeeld shabby chic cultuurliefhebbers kiezen vaak voor het trouwen in Siena of de Chiantistreek. Ook Volterra en San Gimignano zijn erg mooi en hebben prachtige trouwzalen.

Trouwen in Italie

Verder zijn er vele prachtige en knussere dorpjes waar het minder toeristisch is en daardoor vaak toegankelijker voor wat betreft de kosten en bereikbaarheid.

Vanuit Nederland en België vlieg je gemakkelijk naar Pisa, Florence of Rome. Het is onze ervaring dat gasten rondom de huwelijksdagen een vakantie organiseren. Het kan dus zijn dat mensen uiteindelijk vanuit heel andere hoeken naar jullie toe komen.

De Toscaanse wijnen zijn natuurlijk wereldberoemd! Het is mogelijk om op een wijn-landgoed te trouwen dat is aangewezen als officiële trouwlocatie. En uiteraard kan dit worden gecombineerd met een wijnproeverij, lunch of diner in combinatie met speciaal bij de spijzen gekozen wijnen.